• Deoarece la liceul nostru am avut parte de niste voluntari americani care au venit sa ne dea o mana de ajutor la engleza, i-am intrebat ce inseamna pentru ei sa fie voluntari, si ce parere au despre voluntariat.
Nume: Jovanka Balać
Ani: 25
Locatie: Sangeorz-Băi, Jud. Bistriţa
Voluntar la: Peace Corps

• Eu cred că voluntariatul nu numai ajută pe alţii dar de asemenea iţi da posibilitatea de a te ajuta pe tine insuti. Cred că oricine are abilitate poate fi voluntar si poate ajuta pe cineva. Nu conteaza cat de mic este gestul, este îtotdeauna bine venit şi de ajutor
Nume: Abby Vincent
Ani: 24
Locatie: Fieni, Dâmbovita
Voluntar la: Peace Corps

• Pentru mine, a fi voluntar înseamnă sa dau înapoi o mică parte din ce mi-a fost dat. Am avut ocazia să cresc intr-un mediu cultivat care mi-a permis să primesc o educatie excelentă. Trebuie să plătesc asta cumva, prin cunostinţele mele. A fi voluntar este despre a face lumea un loc mai bun decat l-am gasit.
Nume: Melissa Royer
Ani: 22
Locatie: Suceava, Suceava
Voluntar la: Peace Corps

• A fi voluntar inseamna a face sacrificii pentru binele altcuiva. Desi nu este intodeauna usor sau comod sa fi voluntar,acest lucru ne ofera posibilitatea să ajutam pe alţii, să întalnim oameni noi si sa experimentam lucruri noi.