Peace Corps
Sursa
Informatie tradusa
Organizaţia Grupul Păcii este ca o e experienţa care te defineşte ca lider. Începând cu 1961, Grupul Păcii a împartăşit lumii cea mai de pret resursă a Americii – oamenii săi. Voluntarii sunt trimişi să ajute in peste 76 de ţari din Africa, Asia, Caraibe, Sudul si Centrul Americii, Europa, Insulele Pacificului si Orientul Mijlociu. Voluntarii Grupului Păcii trăiesc, învată si muncesc timp de 27 de luni împreună cu comunităţile de peste mari, furnizând asistenţa tehnică in domenii ca: educaţia, dezvoltarea comunitatii si a tinerilor, sănătate, tehnologia informaţiei si a comunicaţiilor, agricultura, si mediu...
Let's Do It Romania
Sursa
În Romania, totul a început cu filmuletul Estoniei, în vara lunii iulie 2009. Filmuleţul despre cum "au făcut-o" estonienii a fost o adevărată sursă de inspiraţie şi a circulat pe internet timp de câteva zile într-un ritm alert, stârnind multe discuţii şi întrebări. Fiecare persoană care îl vedea se întreba timid: "oare s-ar putea aşa ceva şi in România?". Liana Buzea, preşedintele Asociaţiei EcoAssist, a fost cea care a decis sa realizeze proiectul şi în ţara noastră.
Greenpeace
Sursa
Greenpeace este o organizaţie internaţională independentă, prezentă în 41 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea. Campaniile noastre urmăresc:

• Catalizarea unei revoluţii energetice.
• Protejarea oceanelor.
• Protejarea pădurilor antice ale lumii
• Promovarea păcii.
• Promovarea unui viitor lipsit de substanţe toxice
• Promovarea agriculturii sustenabile.